Home

Categorie├źn

Doeken en spielatten op maat gemaakt

U kunt een kant-en-klaar opgespannen (linnen)doek bestellen, of een raamwerk van spielatten of alleen losse latten. (Het raamwerk wordt gechopt, dwz niet gemonteerd geleverd.). Aluminium spieramen en spielatten kunnen op elk gewenst formaat geleverd worden. Het maximum formaat dat wij standaard kunnen leveren in aluminium is 600 cm, grotere maten zijn als speciale optie mogelijk. Een overzicht van het aluminium assortiment vindt u hier: http://www.petervanginkel.nl/cat/2242/aluminium-spielatten-en-spieramen
De prijzen voor deze aluminium spielatten, spieramen en toebehoren kunt u nog niet berekenen via deze module. Binnenkort treft u hiervoor op onze site een berekenformule aan. Als u nu een offerte of nadere informatie wilt, dan kunt u één van onze winkels bezoeken of contact met ons opnemen via: zwanenburg@petervanginkel.nl / 020-4074407.

HOUTEN SPIELATTEN EN SPIERAMEN ZIJN ENKEL LEVERBAAR IN DE STANDAARMATEN, WAARIN DE DESBETREFFENDE SPIELATTEN LEVERBAAR ZIJN. ZIE VOOR EEN OVERZICHT: http://www.petervanginkel.nl/cat/385/spielatten
IN DEZE MODULE IS HET NOG WEL MOGELIJK OM AFWIJKENDE FORMATEN IN TE VOEREN, MAAR DEZE KUNNEN WIJ HELAAS NIET MEER UITLEVEREN.
Het maximum formaat houten spielatten en spieramen dat wij kunnen leveren is 250 cm.

Het doek, spieraam of de spielatten kunt u laten bezorgen of zelf ophalen in een van onze filialen. In de berekening wordt uitgegaan van bezorgen. Bij het afrekenen kunt u kiezen of u dit ook echt wilt.

LEVERTIJD:
Aluminium spielatten en spieramen tot 600 cm en houten spielatten en spieramen tot 250 cm (ENKEL IN DE STANDAARDMATEN, WAARIN DE DESBETREFFENDE SPIELATTEN LEVERBAAR ZIJN) zijn, als u ze op laat sturen of op komt halen bij ons filiaal in Zwanenburg, doorgaans binnen enkele werkdagen leverbaar. Bij afhalen in onze overige winkels en bij aluminium spieramen groter dan 600 cm gelden afwijkende levertijden. In deze gevallen zullen wij u, zodra u een bestelling bij ons plaatst, laten weten wat de levertijd precies is.

Maak hieronder uw keuze.