Ook Peter van Ginkel sluit zich aan bij de Gerstaecker-groep!

Vanaf 15 maart maken de winkels van Peter van Ginkel in Amsterdam, Arnhem, Groningen, Maastricht en Utrecht deel uit van Gerstaecker, de grootste leverancier van kunstenaarsbenodigdheden in Europa.

De winkels blijven gewoon Peter van Ginkel heten, met dezelfde service en kennis. Onze webwinkel vindt u voortaan op www.gerstaecker.nl *). Het aanbod wordt aanzienlijk uitgebreid:

U kunt online kiezen uit meer dan 60.000 artikelen. Alles voor de kunst! Natuurlijk doen we ons uiterste best de vanouds bekende, geliefde en unieke producten van Peter van Ginkel beschikbaar te houden. Een enkele keer zal dit wellicht niet lukken. We zullen u dan goede alternatieven aanbieden.

Kunt u iets niet vinden? Neem dan even contact op met één van onze winkels, wij helpen u graag!

Middels onze nieuwsbrief blijven wij u informeren over nieuwe producten, trends en speciale acties en aanbiedingen.

De afgelopen weken hebben we u helaas online niet kunnen helpen. Onze welgemeende excuses daarvoor en onze dank voor het begrip dat u getoond hebt!

*) Om technische redenen en om uw privacy te kunnen blijven waarborgen vragen we u wél om een nieuw account aan te maken in onze nieuwe webwinkel. U kunt dit doen in de tab REGISTREREN, rechtsboven op de homepage.